MarkusMagnus Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Witam, Miałem okazję kupić nadwyżki sprzętu armii amerykańskiej, w tym kamizelki taktyczne, różne rodzaje toreb, plecaki itp. Niestety nie znam się zbyt dobrze na airsofcie i chciałbym wiedzieć, czy ktoś z Was mógłby mi pomóc zrozumieć, czy ten sprzęt mógłby zainteresować miłośników airsoftu. W załączniku przesyłam zdjęcia sprzętu. Z góry dziękuję za pomoc. Markus Quote Link to post Share on other sites
MarkusMagnus Posted 2 hours ago Author Report Share Posted 2 hours ago jeszcze inne przedmioty. Chciałbym tylko wyjaśnić, że nie chodzi tu o reklamę, po prostu próbuję zrozumieć, czy w pierwszej kolejności powinienem skupić się na sprzedaży wśród miłośników airsoftu (lub paintballa?) (być może poprzez specjalistyczne sklepy), czy też raczej powinienem sprzedawać te produkty szerokiej publiczności. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts