Sir-Rafal Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Witam serdecznie!!! Mam pytanie. Mianowicie czy jest możliwość, aby w moim karabinku, który wydjąda jak ten (kupiłem go na Tanich Militariach i mimo, że napisane było, że posiada hop-up to po jej otwarciu przekonałem się ze to blef): http://www.allegro.pl/item127583919_karabi...l_amunicja.html Można zainstalować gumkę Hop-up?? Z tego co wiem, to ona bardzo poprawia odległość strzału i jest stosunkowo niedroga. Karabin jest narazie nowy, a ja zaczynam zabawe w ASG i interesuje mnie również broń od strony tachnicznej. Czekam na odpowiedzi i ewentualne wskazania, któregoś hop-up'u. Z góry dziękuje!!! Sir-Rafał Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 moze ma wbudowany hu zfixowany? nie da sie go ustawic i jest ustalony na stale dla kulek np. 0,2g wloz 0,12 i zobacz czy kreci do gory Quote Link to post Share on other sites
Sir-Rafal Posted September 27, 2006 Author Report Share Posted September 27, 2006 No sorki, ale nie rozumiem... Co znaczy zobacz czy kreci do góry?? Jednak mimo, że się nie znam mam dziwne odczucie, że brak mu tekiej cześci, gdyż dokłądnie go obejrzałem od wewnątrz i nic "interesujacego" w tym kierunku nie spostrzegłem :/ Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 jesli hu jest ustawiony na stale np na kulki 0,2 to 0,12 powinny po paru metrach leciec ostro w gore. Generalnei o ile sie nie myle HU sluzy rowniez do przytrzymania kulki przed wylotem z lufy... nie wiem jak by to mialo wygladac bez HU Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts