Spluwa89 Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Witam mam problem z Beretta m92F. Po rozlozeniu i ponownym zlozeniu strzela ona gorzej niz pistolety ktore mozna kupic na bazarze za 10 zł. Bardzo prosze o pomoc jak prawidlowo zlozyc tą berettę i czy ktos wie dlaczego ma taką moc i zasieg po zlozeniu????? MOJE GG: 7403185 Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Kurde... Co można w tym spieprzyć? Ta giwera przy rozkładaniu bez pomocy śrubokręta składa się z czterech kawałków - szkieletu, zamka, lufy i cylindra z tłokiem. W dodatku wszystko pasuje jedno do drugiego - w końcu kopia Marui. Moją kupiłem za 10 złotych, wstawiłem nowe śrubki (bo stare ktoś wykręcił 8O ) i jak na broń boczną strzela całkiem nieźle. Quote Link to post Share on other sites
Shadus Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Może kolega lufę rozkładał i przestawił mu się hop ? 8O Bo naprawdę nie mam pomysłów...napisz może więcej szczegółów... Quote Link to post Share on other sites
qwmx Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Czy rozkładając tą berettę do podstawowych części z zamka, nie grzebiąc w tym co stanowi jeden kawałek, można w ogóle ten pistolet złożyć tak aby HU wyszeł jakoś na boku czy do góry nogami? Quote Link to post Share on other sites
Px Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Jeśli nie rozkładałeś osłony/obudowy lufy (czy jak to tam nazywa się) to jest praktycznie niemożliwe. Chyba że grzebałeś w lufie jakimś patyczkiem. Upewnij się i zajrzyj do lufy, czy krzywo nie siedzi, a najlepiej to rozłóż i ręcznie skoryguj. Quote Link to post Share on other sites
kri100 Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Hej! Pewno juz po problemie, ale miałem przedwczoraj to samo i okazało się, że wystarszy niedokładnie przy łączeniu luf spasować gumke h-u z alu lufą i jest problem. Warto przy okazji wyczyścić h-u z silikonu i po kłopocie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts