KomLike Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago Cześć, Na wstępie powiem, że jestem w temacie ASG świeżynką, więc nie bijcie za mocno, co do wyboru "zabawki". Przechodząc do meritum. Zachęcony i wielokrotnie zapraszany przez kolegów na ASG, postanowiłem nieco się w ten temat zagłębić i w końcu po wstępnym rozpoznaniu w terenie, kupiłem (na próbę czy w ogóle ta zabawa mi się spodoba) używkę repliki S-552 z JG model 082. Problem polega na tym, że bardzo często mam suche strzały, to znaczy, że po naciśnięciu spustu, mam może kilka strzałów, ale potem mogę sobie strzelać ile chce, ale kulki nie wylatują. Próbowałem rozwiązać problem poprzez sprawdzenie czy mi się w hop-up'ie nie zacinają kulki, naładowałem aku., ale efekt jest ten sam. Podkręcenie magazynku też nic nie daje. Rozłożyłem całą replikę i sprawdziłem mechanizm. Wszystko działa płynnie. gdzie jeszcze mogę szukać problemu? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts