WILK84 Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Jest możliwe kupienie gdzieś spręzyny odpowiedniej długości, średnicy i twardości by nadawała się do real-capów 30 kulkowych? Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 http://www.vanel.com/index.php?lang=polish...572537457235377 Strona sklepu sprzedajacego najróżniejsze sprężyny :) napewno znajdziesz tam cos dla siebie , bo dzięki wyszukiwarce mozesz podawać własne wymiary i twardosc danej sprężyny . Jednak nie wiem jak z cenami , bo trzeba sie zarejestrowac. Quote Link to post Share on other sites
stiff Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Nie ma tez zadnego problemu żeby dorobić odpowiednia sprężynę u rzemieślnika Quote Link to post Share on other sites
Niedzwiedz Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 u nas ( Poznań ) jest nawet sklep/warsztat w którym dorabiają sprężyny na zamówienie. Mogą nawet nawinąć sprężynę o przekroju kwadratu (takie są np. w midcapach G&P do eMki) niestety nie orientuję się jak to wygląda cenowo :( być może taniej jest kupić nowego lowcapa za te 30zł Quote Link to post Share on other sites
stiff Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 hmmm Low za 30? Za sześć sprężyn no LC M15 zapłaciłem 30 zeta w Wawie w zakładzie w centrum miasta więc nie jest to droga imprezka Quote Link to post Share on other sites
Niedzwiedz Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 aha. dobrze wiedzieć, bo jak już pisałem co do cen to się nie orientuję. a kupowałeś jakieś gotowe, czy robili Ci na zamówienie? Quote Link to post Share on other sites
stiff Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Na zamowienie - zaniosłem starą spręzynę i powiedziałem ze nowa ma być "nieco" twardsza - nic konkretnie - koles zrobił, wszystko działa. W zasadzie to jemu potrebna jest długość w stanie luxnym i sciśniętym, średnica, skok i grubość drutu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts