Hargin Posted July 20, 2003 Report Share Posted July 20, 2003 idealny mundur nie jest szyty... najnowrze mundury nie mogą mieć żadnych szwów! robione na drutach z welny ? :) Link to post Share on other sites
Muhaho Posted July 20, 2003 Report Share Posted July 20, 2003 nie poważnie widziałem tai mundur wyjściowy w polskiej armii dopiero sie je wprowadza nie jestem pewien ale z tego co pamietam i co nam ten pułkownik tłumaczył to sa klejone bo muszą być szczelne Link to post Share on other sites
Ripek Posted July 20, 2003 Author Report Share Posted July 20, 2003 jak bez szwow ? to jak chcesz uszyc mundur ? Link to post Share on other sites
Hargin Posted July 20, 2003 Report Share Posted July 20, 2003 Ripek]jak bez szwow ? to jak chcesz uszyc mundur ? heheh jak worek albo skarpete :) Link to post Share on other sites
Ripek Posted July 20, 2003 Author Report Share Posted July 20, 2003 czemu nie - kup przescieradlo w camo i zarzuc na siebie ;) bedziesz robil za lokalnego ducha vel. batmana ;) jesli juz chcesz sie zdeformowac to polecam ghillie :) mundur to podstawa i nigdy sie to nie zmieni - kroj chyba tez - i zawsze bedzie duzo kieszeni :) Link to post Share on other sites
Zjawa Posted July 21, 2003 Report Share Posted July 21, 2003 hehe na klej? a jak pusci? w jungli albo pustyni cos tam nie wy3ma i zonk :twisted: Link to post Share on other sites
Ripek Posted July 21, 2003 Author Report Share Posted July 21, 2003 Wróg by wtedy pękł ze śmiechu - a może o to chodzi ? :) Taka bron psychologiczna ;) Link to post Share on other sites
Ripek Posted July 29, 2003 Author Report Share Posted July 29, 2003 Co do zasadności tego wątku : znalazłem w internecie stronke http://www.strojemoro.prv.pl/ gdzie szyją mundury wg. własnej specyfikacji. Co wy na to ? Podstawowa wersja to 120zł. Link to post Share on other sites
Zjawa Posted July 29, 2003 Report Share Posted July 29, 2003 a oni kleją mundury moze? :lol: Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted July 29, 2003 Report Share Posted July 29, 2003 Do Alex'a:Rozumiem, ze zglaszasz sie na porobienie zdjec swoich mundurow (a wiadomo mi, ze mazsz ich wiecej niz 2) i zrobienie opisow zeby ludzie mogli sobie poczytac i zobaczyc co jest good a co bad? moze i tak sie zrobi. dzieki za fajny pomysl powiesze to na ktorejs z naszych stron Aha... chyba zapomniales podac linka do jakiejs firmy szyjacej mundury na zamowienie... na allegro widzialem. A wezcie sie szybko wysrajcie... zwlaszca jak macie na sobie ochraniacze kamizelka ze sprzetem - 5 sek, dwa suwaki sekunda. hmmmm masz 15 sek jak by sprezyc :) ale z suwakami sie zgadzam - padl mi suwak mialem cyrk pod nazwa "agrafka" Link to post Share on other sites
Recommended Posts