Basu Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Witam, Ponieważ w najbliższym czasie oczekuję przypływu gotówki (200-500 zł), postanowiłem polepszych osiągi swojego stockowego AK47 z TM. Chciałbym zwiększyć FPSy do mniej-więcej 370-390 (ale jeśli da się za tej pieniądze osiągnąć więcej, to nie mam nic przeciwko) oraz zwiększyć szybkostrzelność. Najlepiej przez www.asgshop.pl - sklep ma bardzo dobrą opinię, poza tym mieszkam stosunkowo blisko, więc odpada poczta. Pytanie - co wymienić? Poza samym tutningiem mam pytanie: słyszałem, że bebechy tej repliki mogą nie wytrzymać takiego zwiększenia mocy. Czy to prawda? A jeśli tak, to co wymienić i na części jakiej firmy najlepiej? Z góry dzięki. P.S. Nie widziałem tematu na temat tej giwery, ale jeśli się mylę, to mnie zjedźcie :P Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Wiesz co prawda AK Cymy jest wzorowane na TM , ale z tego co ogólnie wadomo wnętrzności różnią się między sobią. Ja polecam kontaktować się telefonicznie z ASGSHOPEM , i Oni napewno doradzą , co zrobić najlepiej , ale pewnie zaproponują zestaw FTK Quote Link to post Share on other sites
marys1 Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 z 200 zł możesz sobie zafundować co najwyżej FTK ( m100 ) ( da 360-370 fps ) Jak będziesz miał 500 to już prec lufe i gumke można dokupić. Wtedy będzie te 390. Na rof baterie 9,6 ( ~150 zł ) i masz prawie komplet. Bo nie wiadomo czy zębatki wytrzymają... ( komplet XYT kosztuje chyba 95zł ) Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Odradzam XYT'y do tuningu 370-390 fps. Lepiej juz normalne stalowki CA, a jeszcze lepiej - super torque up (sa ladne FTK od razu z zebatkami). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts