Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Tuning AK47 Tokyo Marui

Recommended Posts

Witam,

Ponieważ w najbliższym czasie oczekuję przypływu gotówki (200-500 zł), postanowiłem polepszych osiągi swojego stockowego AK47 z TM. Chciałbym zwiększyć FPSy do mniej-więcej 370-390 (ale jeśli da się za tej pieniądze osiągnąć więcej, to nie mam nic przeciwko) oraz zwiększyć szybkostrzelność. Najlepiej przez www.asgshop.pl - sklep ma bardzo dobrą opinię, poza tym mieszkam stosunkowo blisko, więc odpada poczta. Pytanie - co wymienić?

Poza samym tutningiem mam pytanie: słyszałem, że bebechy tej repliki mogą nie wytrzymać takiego zwiększenia mocy. Czy to prawda? A jeśli tak, to co wymienić i na części jakiej firmy najlepiej?

Z góry dzięki.

P.S. Nie widziałem tematu na temat tej giwery, ale jeśli się mylę, to mnie zjedźcie :P

Wiesz co prawda AK Cymy jest wzorowane na TM , ale z tego co ogólnie wadomo wnętrzności różnią się między sobią. Ja polecam kontaktować się telefonicznie z ASGSHOPEM , i Oni napewno doradzą , co zrobić najlepiej , ale pewnie zaproponują zestaw FTK

z 200 zł możesz sobie zafundować co najwyżej FTK ( m100 ) ( da 360-370 fps )

Jak będziesz miał 500 to już prec lufe i gumke można dokupić. Wtedy będzie te 390.

Na rof baterie 9,6 ( ~150 zł ) i masz prawie komplet. Bo nie wiadomo czy zębatki wytrzymają... ( komplet XYT kosztuje chyba 95zł )