blee Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Kupiłem ostatnio Spas 12 Dong San. Poprzedni właściciel nie smarował repliki wiec ja postanowilem to zrobic. Niestety to był mój błąd. Nigdy przed tym nie miałem okazji otwierać żadnej repliki . Po otwarciu wszystko wysypało się na biurko...Teraz niestety nie mam bladego pojęcia gdzie co włożyć.Załączam zdjęcie i jeżeli ktoś ma czas to byłbym wdzięczny za udzielenie mi pomocy.. nie chce ,zeby tak dobra replika wylądowała w koszu :/ http://img118.imageshack.us/my.php?image=o...obraz003da9.jpg Lub też jeżeli jest możliwe proszę o jakiś skan instrukcji repliki (dziękuję moderatorowi za zdjęcie tematu). Quote Link to post Share on other sites
Ademu-san Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Ale naważyłeś bigosu :wink: Części wyglądają znajomo, więc zagadaj do mnie na gg 9992501, to Ci pomogę go złożyc... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts