Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam!! Wczoraj tuningowałem swoje mp5. Wsadziłem podkładke pod gumke hop-up jak mi doradzał jeden znajomy, ale nie wiem czy dobrze to zrobiłem, testowałem bron i wypadła gorzej bo o jakies 7m miałą krótszy zasieg. Używam kulek 0,2 czy moze byc to wina za lekkich kulek?? zamówiłem juz kulki 0,23g, 0,25g i 0,28g, myslicie ze jak wsadze cięższe to mój spręzyniak bedzie normalnie strzelał??

ale to taka podkładka wycieta z karty do gry ;p ja jestem zielony wiec posłuchałem sie juz obeznanego w tym ;p ja juz nic nie czaje :( a co do kulek to ostatnio jak sie strzelałem muj kumpel używałe kulek 0,25 badz o,28 do pistoletu spręzynowego nie gaziaka który miał zasieg cos koło 40m wiekszy od mojej mp5 wiec nie zgodze sie z tym ze do sprezyn sa tylko 0,20,

Piszesz że było źle teraz jest jeszcze gorzej , jak chcę ci pomóc to wiesz lepiej :?: Ten kolego to chyba rzucał paczką tych kulek bo zasięg na kulkach 0,28g na aeg-u który ma 450 fps wacha się w granicach 45-50 m.

Kulka im cięższa tym mniejszy zasięg ,ale większa celność .

ps.

Popracuj nad ortografią :mrgreen:

serio pisze z tym pistoletem, moja mp5 ma zasieg 35m maks a pistolet strzelał jeszcze dalej i to na cięższych kulkach, może troche zawyżam wiec zasieg swojego gana, ale dam ręke uciąć ,że pistolet strzelał na takich kulkach. A powiedzcie mi jak moge zwiekszyc zasiego swojej spręzyny?? bo chciał bym dorównac AEG-om chociaż troche. A jestem zielony i nie znam sie na tym do końca.

P.S

Sorki za błędy ale pisałem w pośpiechu :)

Pozdro!!