sipap Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Niedawno kupilem tego gaziaka i zastanawiam sie czy cos mozna by w nim poprawic poprzez tunning.W zwiazku z tym mam pytanie do uzytkownikow tego pistola.Jakie czesci polecacie w nim wymienic,zeby poprawic celnosc,dac mu wieksza moc i sprawic by wygladal bardziej realistycznie?.W tym ostatnim punktcie narzuca sie oczywiscie wymiana zamka na metalowy,ale spotkalem sie z zamieszczonymi na tym Forum opiniami,ze nie zawsze wychodzi to dzialaniu G17 na dobre.Czy tak jest rzeczywiscie w kazdym przypadku? Quote Link to post Share on other sites
_Johny_ Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Realitsyka: Metalowy zamek ( z oznaczeniami najlepiej), metalowa lufa zew., wzmocniona sprężyna powrotna np. taki zestaw G&P (sam się w taki zaopatrzyłem i jest ok). Jeśli zamek będzie ciężko chodził przesmaruj szyny olejkiem silikonowym. Jeśli nie pomoże możesz kupić zawór o zwiększonej przepustowości (ale u mnie wystarczyło smarowanie). Celność: preclufa i nic więcej. Moc: Z tym nic nie zrobisz, tu nie ma sprężyny tylko gaz. Pozatym po co zwiększać moc w było nie było broni bocznej, która ma służyć do walki na bliskich dystansach (do 15-20m) lub być używana w ostateczności? Te 300fps spokojnie starczy. Johny Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts