greloGPZ Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Witam chciałem się zapytać czy jest możliwość montażu tłumika dżwięku do tego właśnie guna ?? Czy posiada on gwint i jak tak to jaki ?? z góry dzięki za odpowiedzi pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
clown Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 No własnie tutaj tkwi duży problem . Kitty Kat nie posiada w ogóle gwintu zewnętrznego czyli możemy zapomnieć o instalacji np. tłumika SOCOM . Wydaje mi sie jedyną alternatywą dorobić taki samemu lub skusić sie na taki : http://asgshop.pl/produkt.php?id=248 Chodz nie wiem czy bedzie pasować , to mimo wszystko bałbym sie taki kupywać (lufa zawnętrzna w Kitty full plastic) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
greloGPZ Posted December 1, 2006 Author Report Share Posted December 1, 2006 A czy ten tłumik płomienia da się jakoś zdjąć ?? Chodzi mi czy bylaby możliwość np. aby zrobić gwint albo jakąś nakladke z gwintem dac. Jaka jest średnica lufy od tłumikiem? pozdro Quote Link to post Share on other sites
clown Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Jeśli chodzi o tłumik płomienia - tak, da sie go bez problemu ściągnąć. Mozesz próbować po przeróbkach "wcisnąć" allegrowski tłumik na 9 zł . Chodz najrosądniej byłoby zrobić taki tłumik samemu z rurki PCV :) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
greloGPZ Posted December 1, 2006 Author Report Share Posted December 1, 2006 no własnie jak go bede miał to chce poprostu przedłużyć lufe bo jest niewciekawie krótka :/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts