Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

APS2 - tunning

Recommended Posts

Wiele razy słyszałem że stunningowane snajperki potrafią wiele, ale zastanawiam się czy mój aps wytrzyma jak mu włoże mocniejszą spręzyne. Nigdy nie tuningowałem spręzyniaka więc nie wiem. Napiszcie mi czy APS2 CyberGun za 300zł wytrzyma spręzyne 300% bo nie widziałęm trochę słabszych do tego modelu. Pozdrawiam i czekam na pomoc z waszej strony.

Wiele razy słyszałem że stunningowane snajperki potrafią wiele, ale zastanawiam się czy mój aps wytrzyma jak mu włoże mocniejszą spręzyne. Nigdy nie tuningowałem spręzyniaka więc nie wiem. Napiszcie mi czy APS2 CyberGun za 300zł wytrzyma spręzyne 300% bo nie widziałęm trochę słabszych do tego modelu. Pozdrawiam i czekam na pomoc z waszej strony.

Najprawdopodobniej twój APS nie wytrzyma pierwszego strzału i się najzwyczajniej rozleci ;) Jest bardzo duży temat o tuningu M6/APS 2... Wystarczy użyć opcji "szukaj" ;)

Po pierwsze APS2 DoubleEagle, CyberGun to M6

Przede wszystkim NIE WIDZIAŁEŚ ŻADNEJ SPRĘŻYNY DO TEGO MODELU ta sprężyna 300% o której piszesz to sprężyna do repliki APS 2 Maruzena która ma się tak do APS2/M6 jak Ferrari Schumachera do Fiata 126p wujka Bolka.

Do APS2/M6 nie ma ŻADNYCH powtarzam ŻADNYCH sprężyn, tłoków, cylindrów itp nie ma żadnych części do upgrade'u tych replik.

Na koniec gdybys zadał sobie trud i poszukał na forum w dziale "Sprężynowe", Upgrade i tuning" i "Snajperzy i kamuflaż" tematów o APS2 DE/M6 CG to dowiedziałbyś się o tym wszystkim i jeszcze paru innych sprawach.