Frugo Posted August 4, 2003 Report Share Posted August 4, 2003 Gram w wolfa. Zacialem sie w bazie rakietowej. Znaczy tam gdzie sie wysiada z ciezarowki. potem likwiduje wszystkich naciskam guzik zeby rozwalic rakiete i spadam spowrotem. No i wracam pod ciezarowke. A po drodze nie ma zadnego wyjscia. No to jak zaliczyc ta cholerna plansze ??? Kiedys toto przeszedlem ale to bylo ponad rok temu a teraz juz stary jestem :-) Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted August 5, 2003 Report Share Posted August 5, 2003 jak mnie pamiec nie myli to nie znajdziesz nic pod ta ciezarowka :) idziesz jakos hemmm... no nie wiem gdzie, ale ta sama hala co ciezarowka tylko wyzej jest przejscie gdzie dochodzisz do sciany i wywalasz wentylator i tam wlazisz, wez zostaw te ciezarowke w spokoju :D PS. fajna sygnaturka :D Quote Link to post Share on other sites
PAT_Zamrok Posted August 5, 2003 Report Share Posted August 5, 2003 na ostatnim piętrze budynku jest drabinka tam trzeba wejść ,bardzo łatwo ją przeoczyć :D sam sie kiedyś kilka dni motałem :D na górze czekka paru niemiaszków i po wybuchu rakiet bodajże rozwala sie kawałek ściany czy bramy Quote Link to post Share on other sites
Frugo Posted August 5, 2003 Author Report Share Posted August 5, 2003 heheh, znalazlem wczoraj z bulem, chodzilem juz doslownie po scianach. Wchodzi sie kratka jak rws napisal :-) A dzisiaj sobie pieknie przeczytalem ze dobrze wszedlem :-) Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted August 5, 2003 Report Share Posted August 5, 2003 no wiesz, zeby nie bylo, ze na darmo sie trudziles :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts