HIREDGUN Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Jak maskujecie ciało ? Czym, jak, kiedy, gdzie :-P ? Nie piszcie tylko ghillie oraz mundurach... EDIT. Co myślicie o obszyciu zwykłej bluzy w kamfulażu już różnymi akcesoriami - sznurki konopniane, jutowe paski i inne bajery ? Link to post Share on other sites
Ineptus Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Samo obszywanie (jak cię dobrze rozumiem), jest zbyt czasochłonne... Jak już to z siatką i na drobnego ghillia... Link to post Share on other sites
frg Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Samo obszywanie (jak cię dobrze rozumiem), jest zbyt czasochłonne... Jak już to z siatką i na drobnego ghillia... hmm powiedz mi dalczego ?? nietrzeba gęsto jak ghillie tylko listek tu, kepka tu, o a tu jakaś gałązkam i w 3dni szycia po 2h masz zrobiony ja myślałem na sposobem wyżej napisanym i nad ghillie instant czyli robisz farsz do ghillie naszywasz na siatke i ...tyle poprostu jak sie kładziesz rzucasz to luźno na siebie i masz maskowanie wg mnie to I metoda jest lepsza bo bardziej mobilna i oferująca lepsze maskowanie gdy sie stoi Link to post Share on other sites
Recommended Posts