zabor Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 witam, co sadziecie na temat tych kamizelk. Ja osobiscie zakupilem typu ''SWAT. Oto moje spostrzezeniea, najpoerw zaczne moze od ;-) plusow bo jest mniej ;( : +duza ilosc roznorakich kieszni, z czego jedna wieksza z tylu +"modulowosc'' co umozliwaja zepy i klipsy(o nich wiecej w minusach) :cry: minusy: - na osoby szczuple ( takie jak ja <120cm w pasie) jest za duza - rzepy i klipsy: klipsy sa do siebie niedopasowane, rzeby z czasem sie wyniszcza i tez nie sa lepszej jakosci - zaniedbane szczegoly: w niektorych kieszonkach nie doszyto rzep - bardzo sztywny material(bardziej jak w patternie) -ciezko chodzacy ekspres, trzeba sie niezle nasilowac zeby go zasunac Mysle ze to wszystko, czekam na wasze spostrzezenia i osobiscie nie polecam tej kamizelki. W tym przedziale cenowym lepszy jest pattern lum TLBV badz polska LBV :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts