maGi Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 Witam! Od pewnego czasu zastanawiam się nad kupnem tej repliki. Mam kilka pytań co do tuningu oraz optyki. 1. Jaką lufę precyzyjną polecacie do zamontowania? 2. Jakie części opłaca się wymienić aby osiągnąć duży przyrost mocy? Prowadnice sprężyny i samą sprężynę? Jaką sprężynę da rade zamontować, aby karabin się nie rozpadł? 3. Czy pasują do repliki magazynki z SWD AtoZ'a? Gdzie można je dostać? 4. Jakie montaże polecacie (nie za drogie)? Czy trzeba kupić coś aż w takiej cenie jak to? 5. Czy ktoś ma taką lunetę, czy jest godna polecenia? 6. Jak ogólne wrażenia z użytkowania tej broni? Pozdrawiam maGi Quote Link to post Share on other sites
Yautja Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=30479 Quote Link to post Share on other sites
maGi Posted December 13, 2006 Author Report Share Posted December 13, 2006 To jakiś modek mógłby przerzucić mój post do tamtego topicu, albo mógłby ktoś tu odpowiedzieć na moje pytania? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts