stasork Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Proszę o rade techniczną i możliwą pomoc Jestem posiadaczem FA-MAS F1 produkcji TM. Niestety podczas ostatniej potyczki oderwał się „zaczep magazynka” (zgubił się gdzieś), ale na szczęście nie zniszczył broni (uszkodzeniu nie uległa żadna inna część broni: ABS wytrzymał obciążenie, nie jest nawet porysowany). Prośba: Czy ktoś miał podobny wypadek w swojej broni (FA-MAS lub inne) i jest w stanie udzielić mi informacji w jaki sposób poradził sobie z naprawą ( dorobieniem części), lub wie gdzie takową część można kupić (to może być dość trudne) Za wszelkie możliwe informacje serdecznie dziękuje. Quote Link to post Share on other sites
Fearie Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Posiadam Famasa i nigdy mi się to nie zdarzyło. Wydaje mi się ze mógłbyś spróbowac zastąpić tą blokade blokadą od AK47 bo działa na podobnej zasadzie i pewnie dzięki małym przeróbka by trzymał magi. Quote Link to post Share on other sites
purtosz Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Mi stało sie dokladnie to samo. i czy mozna dokupic ta czesc bez kupowania AK? xP czy jak mowiecie samemu cos pomajsterkowac Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts