czuperek Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Witam! Przyszedl czas na tuning mojego M15 Rifle i mam dylemat.A mianowicie zastanawiam sie co wybrac do Gb: -zestaw bore up firmy CA albo; -zestaw bore up firmy Guarder albo; -podzespoly Deep Fire czyli glowica tloka,glowica cylindra,cylinder,dysza do zestawu chcem wstawic m130 oraz tlok Deep Fire,zebatki pozostana stockowe CA(narazie) Kolejny dylemat to preclufa.Rozwazania pomiedzy: -6.04 systemy 509mm -6.04 deep fire 590mm,bo 510 nie maja Prosil bym o jakies sugestie,kazde slowo sie liczy :) Quote Link to post Share on other sites
the punisher Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Wedlug mnie najlepiej by bylo gdybys zrobil tak: -bore-up CA badz ten Guardera ja bym osobiscie wzial Guardera -m130 to dosyc mocna sprezyna wiec z tymi zebatkami radzilbym sie pospieszyc a w dodatku zima idzie i mozna by bylo sie pokusic o gearboxa wzmacnianego, ale najlepiej wymien go dopiero jak ci stockowy pojdzie. -tlok deep fire'a jesli ci chodzi o ten z wszystkimi zebami metalowymi to polecam sam z niego strzelam w minimi i sprawuje sie swietnie. -lufke bierz deep fire'a Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts