regal Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Witam ,mam problem z dwoma częściami , jedna taka mała nie wiem gdzie ma być a druga to sprężynka taka mała : Prosił bym o opisanie gdzie te części mają sie znajdować. Z góry dziękuje i pozdrawiam 8-) Quote Link to post Share on other sites
urquell Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Jak rozkladalem to mialem tena sam problem. I nie wsadzilem tych czesci:D:D Nie przeszkadza to w niczym ,tylko te cos z tylu co odskakuje to nie mozna tego zablokowac w tylnej pozycji.:D Quote Link to post Share on other sites
regal Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 Ja bym wolał włożyć wszystkie części ;/ bo to dla kumpla Desert (sprzedaje go). Quote Link to post Share on other sites
Tanaj Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 To plastikowe to od blokowania kurka w tylnej pozycji, a sprężynka od spustu. Bez zdjęć trudno wytłumaczyć, ale może sam dojdziesz (ja siedziałem nad tym ze dwie godziny). Quote Link to post Share on other sites
regal Posted January 2, 2007 Author Report Share Posted January 2, 2007 Aha, dodaje zdjęcia , jak ktoś może mi powiedzieć , przerobić zdj. tak abym wiedziedził gdzie to ma sie znajdować :wink: Z góry wielkie dzięki ! Pozdro Zdj. : Quote Link to post Share on other sites
Weq Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Drugie zdjęcie - powinien być na trzpieniu który znajduje się w tulei o współrzędnych 48% szerokości od lewej i 69% wysokości od gory. Nie mam jak zaznaczyć, ale to wyczerpuje mozliwości :P Pisze o tym czarnym w kazdym razie. W dodatku powinno zahaczać o sprężynkę, której na zdjęciu niestety nie widzę. Pozdrawiam, Weq Quote Link to post Share on other sites
regal Posted January 2, 2007 Author Report Share Posted January 2, 2007 Tego trzpienia nie mam ,dorobie go z drutu . A co do tej sprężynki której nie widzisz to nie mam innych części . Wszyskto złożone jest oprócz śrubek i tych dwóch o których temat :) . Prosił bym jeszcze o opisanie części nr 1 (sprężynki która jest podobno jakoś do spustu . Jeszcze raz z góry wielkie dzięki ! Pzdr Quote Link to post Share on other sites
Tanaj Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Ta sprężynka od spustu jest umocowana na trzpieniu, którego nie ma na zdjęciach (jest gdzieś pod tym "pudełkiem" ze zwalniaczem tłoka), jednym końcem opiera się o taką podłużną część połączoną ze spustem, a drugą o ściankę gniazda magazynka. Mogłem coś pokręcić, bo nie mam przy sobie deserta, żeby go rozebrać. Quote Link to post Share on other sites
regal Posted January 3, 2007 Author Report Share Posted January 3, 2007 Napisze jak go złoże (narazie coś próbuje) Jak co to dzięki wielkie za pomoc Quote Link to post Share on other sites
regal Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 Dzięki jeszcze raz za pomoc, złożyłem go dopiero teraz ponieważ nie miałem wcześniej czasu na to . Udało mi sie :) . Pozdro dla maniaków ASG !! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts