erni Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Czesc kupiłem prec lufe i mam pytanie .Wszędzie pisze ze wymiana jest bardzo latwa , ale sam nie chce grzebać żeby czegoś nie zepsuć . Czy wie ktoś jak to profesionalnie zrobic (co i gdzie odkręcić ) opisał by taka wymiane. Pozdrawiam i dzięki z góry za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
NAT_Mastah Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Czesc kupiłem prec lufe i mam pytanie .Wszędzie pisze ze wymiana jest bardzo latwa , ale sam nie chce grzebać żeby czegoś nie zepsuć . Czy wie ktoś jak to profesionalnie zrobic (co i gdzie odkręcić ) opisał by taka wymiane. Pozdrawiam i dzięki z góry za pomoc. Ja mogę ci pomóc - zamieścić zdjęcia z rozbiórki komory HU, wymiany lufy itp. z tą drobną różnicą , że w MP5 z ICS. Jeżeli tam jest tak samo to nie ma sprawy. Możesz zrobić oględziny przynajmniej takie pobieżną żeby sprawdzić czy te komory są do siebie zbliżone. Napisz jak rozwiązana jest u ciebie regulacja HU czy jest to jak w CA i ICS taka plastikowa dźwignia kawałek za upper recieverem. Jeżeli jest tak to myślę że komora będzie tna tyle zblizona że moja pomoc ci się przyda. Daj znać jak wynik oględzin. Quote Link to post Share on other sites
erni Posted January 3, 2007 Author Report Share Posted January 3, 2007 Dzięki za zainteresowanie, hop-up jest taki sam jak w CA czy TM. Znalazłem przewodnik krok po kroku ze zdjęciami na machinegun.pl Jak wymienić lufę w MP5SD CA ,spróbuje jak coś to zapytam na pw. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts