Giwer Posted August 13, 2003 Report Share Posted August 13, 2003 Nooooooo panowie i panie warte uwagi jest ze POLSKA dzisiaj (tzn juz wczoraj ;p jest po 24) wygrała finałowy mecz z Francją na ClanBase :) czyli POLSKA zajeła pierwsze miejsce w tej grze :D warte jest zauwazenia ze az 3 maniaków ASG należy do REPREZENTACJI (12 graczy) polski w Ghost Recon ! Jest to: FCSF Giwera :) FCSF Jacob i GHOST Zjawa Jestem z nas dumny :D Polacy jeszcze nigdy w zadnej grze nie zajeli 1, 2, 3 ani 4 miejsca w pucharowych rozgrywkach CLANBASE (www.clanbase.com). Jestem tak szczęśliwy :))))))) cholerka :D członkowie reprezentacji należą do dwuch (wsumie, jedynych obecnie) klanów, GROM i CERT. :) Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 Wow, gratuluje, polacy w cyberzawodach miewali do tej pory tendencje do przodowania w statystykach "o maly wlos" :D Wygrali panowie cos? :] Link to post Share on other sites
Giwer Posted August 14, 2003 Author Report Share Posted August 14, 2003 wygrali my.. satysfakcje :D moze teraz polska scena Ghost Recona sie rozrosnie? bo jest ona jednak bardzo uboga... 2 silne klany.. inne przychodza i odchodza na chwilke.. + kilka /kilkanascie graczy niezrzeszonych. Link to post Share on other sites
Zjawa Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 weeeeeeeeeeeeee are the champiooooooooons :D :D :D :D Link to post Share on other sites
NFZ_Dywan Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 tylko kilkanascie niezrzeszonych?!?!?!?! :o To ja postaram sie znowu zainstalowac jak najszybciej ghosta i chociaz jako chlopiec do bicia posluzyc, poki jeszcze siedzie na DSL'u :) Pozdrawiam Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 ehm hem hem, jakbym mial to bym z checia dolaczyl hmm, coz, ale nie mam i nie wiem skad wziasc ;] BTW jakie wymagani ama ta gra aby chodzila przyjemnie i ni ewygladala jak alone in the dark? Link to post Share on other sites
Frugo Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 dajcie ftp z ghost recon, akurat lada dzien skoncze pisac magisterke i zabieram sie za cwiczenie w ghosta. Gre przeszedlem ale powiem szczerze ze nie mialem szansy w multi pograc. :-) to musi byc dopiero asg w cyberprzestrzeni :-) Link to post Share on other sites
Zjawa Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 GR rulz, najlepsze gra na swiecie :D Link to post Share on other sites
com.bat Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 zagraj w Americas Army wg mnie najlepsza gra , ale o gustach sie nieduskutoje:) No gratulacje a nasz GROM (AA) wywalczyl vicemistrza europy czyli tez niezle .pzdr zwycieski team Link to post Share on other sites
Zjawa Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 gralem, GR lepsze :] ma w sobie mniej z cs'a :P Link to post Share on other sites
com.bat Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 No ja tez osobiscie nieludzie CS i tego pseudo realizu. Niewiem jak jest GR aale czy sa tam takie elementy jak: -medyk -krwawienie , z biegem czasu wplywa na wszystkie zdolnosci -rykoszety od powiezchni twardych -przebijanie drewna drzwi -wskaznik CEM bedacy odpowiednikiem ,,zestresowania'' im mniej go tym trudniej celowac -duze mapy pozwalajace na bardzo taktyczna rozgrywke -ogolnie wszytsko dazace do osogniecie maxymalnego realizmu Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 -wskaznik CEM bedacy odpowiednikiem ,,zestresowania'' im mniej go tym trudniej celowac A po co to? Jesli gracz jest zestresowany to nie wyceluje w sciane nawet a jak jest spokojny to jest master :] Wg mnie taki bajer jest kompletnie bez sensu, gra na sile zmusza czlowieka do "bycia zestresowanym". Link to post Share on other sites
Giwer Posted August 16, 2003 Author Report Share Posted August 16, 2003 com.bat -> - medyka - brak 80% trafien konczy sie smiercia - rana "nie powieksza" sie z biegiem czasu.. ranny w noge ma klopoty z chodzeniem i celowaniem.. ranny w inne czesci ciala ma klopoty z celowaniem ( zalezy w co, rozny stopien "schodzenia" sie celownika) - rykoszetow brak :D (bylo by to dosc dziwne.. strzelajac pod skosem w tunel wybic wszystkich :o) - przebijanie drzwi.. jedynie granat - brak wskaznika - duze mapy małe i średnie.. na niektorych mapach da sie neizle zagrac taktycznie.. lecz denerwoje mnie to ze start-punk jest 100% znany powinien byc obszar chociaz kilkudziesieciu metrow gdzie sie wrog pojawi.. :| Link to post Share on other sites
com.bat Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 -wskaznik CEM bedacy odpowiednikiem ,,zestresowania'' im mniej go tym trudniej celowac A po co to? Jesli gracz jest zestresowany to nie wyceluje w sciane nawet a jak jest spokojny to jest master :] Wg mnie taki bajer jest kompletnie bez sensu, gra na sile zmusza czlowieka do "bycia zestresowanym". Wyobraz sobie realna sytuacje: Mierzysz do kogos masz go na muszce, ale on zaczyna do ciebie strzelac. jezeli wg ciebie taki ktos nada ma rece stabilne jak skala i nadal moze mierzyc tak dokladnie to az mi smutno. Dwa tak jak w rzeczywistosci na to wplywaja jescze wybuchajace obok ciebie granaty ,flashe itp. Juz wiesz po co to Link to post Share on other sites
com.bat Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 com.bat -> - rana "nie powieksza" sie z biegiem czasu.. ranny w noge ma klopoty z chodzeniem i celowaniem.. ranny w inne czesci ciala ma klopoty z celowaniem ( zalezy w co, rozny stopien "schodzenia" sie celownika) - rykoszetow brak :D (bylo by to dosc dziwne.. strzelajac pod skosem w tunel wybic wszystkich :o) | A czy w rzeczywistosci niekrawiwisz trafiony w noge? Jak runda trwa po 7-10 min to trafiony na poczatku mozesz poprostu bez medyka niedotrwac do konca. Wyobrazam sobie sytuacje z tunelem i niewidze w tym nic fikcyjnego. Taka sytuacja jest jak najbardziej mozliwa. Link to post Share on other sites
MarVeeL Posted August 14, 2004 Report Share Posted August 14, 2004 ale jakze glupia? :P Link to post Share on other sites
Zjawa Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 poczekalbys 3 dni i bylaby ROCZNA reaktywacja :D no ale jakze sluszna opinia i to na temat :D Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 MarVeeL zmiluj sie ten watek byl rok temu, balagam patrzcie sie na daty postow. Raczki z dupci powyrywam jak ktos odgrzeje takiego typu temat sprzed roku. Link to post Share on other sites
Recommended Posts