Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Dziś przyszła do mnie długo wyczekiwana beretta z UHC, od początku mam z nią problemy. Odrazu po wyjęciu z pudełka wyleciała zawleczka od blokady zamka czy coś takiego, gdy uporałem sie z włożeniem zawleczki wystrzeliłem 3 razy i zaczął się nowy problem a mianowicie podczas ładowania zamek unosi się do góry i wypycha go tłok, ogółek mówiąc wszystko wyłazi do góry. Beretta miała już ściągnięty zamek więc mogłem cos spieprzyc ale nic się niezłamało więc niewiem.

Co doradzacie mi w takim przypadku ??

To ja ci dam taką radę doraźną.... Gdy reptujesz (ciągniesz za zamek) nie łap za końcówkę zamka, tylko trochę bliżej środka broni, tak aby twoja dłoń nie pozwalała wychylać się tłokowi i cylindrowi - tak może przejdzie przeładowanie.

Tez mi raz tak na strzelance wyskoczył cylinder, ale w domu rodzina wspólnymi siłami złożyła z powrotem :)

Po prostu rozłożylismy zamek do części pierwszych i złożyliśmy z powrotem. Na początku dalej były problemy, ale przy którymśtam dokładniejszym składaniu zadziałało. Nawet jak ci sie nie uda złozyc tak ze zlikwidujesz problem, to zlozysz napewno tak ze przy ciagnieciu za zamek tylko odrobinke wysunie sie cylinder, a wtedy przeładowuj tak jak napisałem wyzej, dociskając go do wnętrza zamka.