mocny-ciosnek Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Czy kto kolwiek spotkal sie z produktami tej firmy ? chodzi mi o sprezyny glowne cena dosc atrakcyjna 20zl ciekawe jak kto sie przeklada cena do jakosci ? Quote Link to post Share on other sites
inteligent Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 z tą firmą się nie spotkałem ale w tej samej cenie masz sprężyny MAD ONION i sam taką posiadam (M100) i sprawuje się świetnie Quote Link to post Share on other sites
mocny-ciosnek Posted February 8, 2007 Author Report Share Posted February 8, 2007 MADONION slyszalem ze sa niezle natomiast mam "AS-430" i zastanawiam sie czy nie wyjac M120 GUARDER i zastosowac w/w Zastosuj się do NETYKIETY i używaj polskich znaków CHEMIK Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Minęło pół roku od ostatniego posta. Czy ktoś używał tych sprężyn, a jeżeli tak, to jak się sprawują? Chodzi mi głównie o 2 najmocniejsze (AS580 i AS630). Pozdro Quote Link to post Share on other sites
misiek009 Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 (edited) Zdzisiu - Na specshopie jest full mocnych i atrakcyjnych sprężyn, że tak powiem "nietypowych" firm. O surgeonach już się na tym forum wypowiadano - użytkownicy skarżyli się na szybkie i duże spadki mocy (żędu 100FPS w tydzień) Edited August 1, 2007 by misiek009 Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Ja słyszałem coś podobnego o Prometheusie. Wychodzi na to, że im twardsza sprężyna, tym szybciej traci moc. Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Prometheus nie jest twardy, a w każdym razie nie jeśli porównywać go z Systemą lub Guarderem. Moim zdaniem najlepsze są sprężyny Guardera, G&G też się sprawdzają. Systema ok, choć droga. Jeśli te spadki 100fps z tygodnia na tydzień były w emkach i replikach z emkopodobnym HU, to ja nie wierzę w spadek mocy sprężyn, juz prędzej w rozszczelnienie się układu. Quote Link to post Share on other sites
misiek009 Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Jack - możesz trochę rozwinąć tę ostatnią myśl? :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts