Jlion Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Jak mozna ztuningowac berette M92F STTI ?? Czy to sie wogole oplaca?? :evil: ;-) Quote Link to post Share on other sites
TheProsiak Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Nie jestem znawcą, ale wydaje mi się że w gaziaku niewiele można zrobić. Można kombinować i używać innych gazów np. redgazu Quote Link to post Share on other sites
r4d3x Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Tuningowac można wszystko... Zaczynając od tego że Kupować lepszy gaz... a kończac na tym ze dać preclufe i ja wydłużyć :) sa mi to jedyne znane możliwośći tuningu gaziaków Quote Link to post Share on other sites
hegemon Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 można jeszcze wlożyć zawór o zwiększonej przepustowości!! Quote Link to post Share on other sites
Jlion Posted February 26, 2007 Author Report Share Posted February 26, 2007 Ok thx za rady a jezeli wloze tlumik da mi to cios bo slyszalem duzo roznych rzeczy o tlumikach jedni twierdza ze sie zwiekszyl zasieg i moc nawet o 80 fps np: w Socomie Quote Link to post Share on other sites
hegemon Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 ojj kolejna ofiara propagandy o tłumikach zwiekszających moc:/ Jak włozysz zwykły tłumik to nie polepszy cie sie zasieg ani celnosc a jedynie ci wytłumi dzwiek strzału!! To co jest w socomach z STTI to nic innego jak przedluzona lufa zakryta atrapą tłumika i to w dodatku tak pogarsza celnosc ze szok bo wtedy lufa składa sie z dwoch czesci :/ Mozesz jedynie wymiecic lufe na dluzszą i zakryc ja atrapą tłumika!! Dłuższa lufa polepszy ci zasieg Quote Link to post Share on other sites
Jlion Posted February 26, 2007 Author Report Share Posted February 26, 2007 No wlasnie o tym myslalem zeby wlozyc dluga lufa i zakryc ja tlumikiem :) Ok thx :) Quote Link to post Share on other sites
r4st4 Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) a gdzie można kupić redgaz bo szukałem w polskich sklepach air sotowych i nie było, ze stanów sie nie opłaca sprowadzać bo tylko tam widziałem że w sklepach są red gazy jak coś znajdziecie to prosze o podesłanie linka Edited March 11, 2007 by r4st4 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts