zenek14 Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 siemka mam pytanie wiecie może jakie czesci beda posowały do snajperki super x-9 SWAT chciałbym ja zakupic i wpakowac sie w tuning mozecie sie rozpisywać :killer: Quote Link to post Share on other sites
obas Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 z tego co mi wiadomo to lekko zmodernizowany APS 2 WIĘC CZĘŚCI DO TEGO CHINIOLA NIE DOSTANIESZ !POZDRAWIAM ! Quote Link to post Share on other sites
zenek14 Posted April 12, 2007 Author Report Share Posted April 12, 2007 Jesteś pewien bo mi znowu kumpel mówił że coś tam sie będzie dało powsadzać np, jakąś sprężyne,precke,prowadnice,tłok.Tak aby ją podrasować.Czy lepiej dołożyć i kupic np. jakieś m15a2 z CA i to powolutku tuningować.Nie jest powiedziane że ja muszę mieć snajperke :-P Quote Link to post Share on other sites
regnar Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Odświeżam temat jak stare kotlety :) Czy może po tych kilku miesiącach od ostatniego postu pokazały sie jakieś części pod X-9 (sprężyna, tłok itp)? Ktoś z formowiczów może spotkał sie na jakimś sklepie online z tymi częściami? Quote Link to post Share on other sites
regnar Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Aż tak źle? Nikt sie nie spotkał? To może inaczej... Czy ktoś posiada ta właśnie replikę? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts