woytaz2 Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Kto chętny zagrć na Duńskim serverze ( pierwsza strona tematu) w wersji GR1 z dodatkami DESERT SIEGE i ISLAND THUNDER? 1-2 godz w tyg lub weekendy. Quote Link to post Share on other sites
st3ryd Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Kto chętny zagrć na Duńskim serverze ( pierwsza strona tematu) w wersji GR1 z dodatkami DESERT SIEGE i ISLAND THUNDER? 1-2 godz w tyg lub weekendy. Moja ekipa jest chętna. Quote Link to post Share on other sites
thief7 Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Napisałem w podobnym wątku w podobnym temacie, więc i tu się udziele :) My czasami pogrywamy w Ghosta (przeważnie 3 osoby) z dodatkiem HU (rewelacja :) lub bez. Z wielką chęcią przyłączylibyśmy się do wspólnej rozgrywki sieciowej. Może być serwer duński... albo ja stworzę serwer (stałe IP), zgramy się w czasie i będzie wsio. Quote Link to post Share on other sites
kacper99 Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Graliście w Ghost Recon Advanced Warfighter? Jak tak to napiszcie co o niej sądzicie. A moje zdanie na temat GRAW jest takie: Ta gra jest zajefajna grałem kiedyś w starszego GR ale nie pamiętam która część. Ale w porównaniu z innymi grami (m.in. CS-em) to GRAW zmiata je wszystkie dobrze dopracowana. I można w niej zobaczyć możliwość użycia (chyba po raz pierwszy w grach) taktyki w terenie zurbanizowanym. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 GRAW bardzo fajny, ale klimat już nie ten co w pierwszym Ghost Recon... Różnica jak dla mnie taka jak pomiędzy starymi R6 a R6: Vegas :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
woytaz2 Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Potwierdzam Klimat miały pierwsze części GR czyli podstawowa i Island Thunder oraz Desert Siege. Są też rewelacyjne mody np. CENTCOM ( Afganistan ). Natomiast GRAW to już inna bajka i choć gra się dość fajnie, to już nie to. Nie potrafię tego wytłumaczyć. Quote Link to post Share on other sites
adam1981 Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Witam, wie ktoś może gdzie można kupić jeszcze ghost recon 1 z dodatkami (desert siege i island thunder)? Na allegro jeden koleś ma ale licytacja zaczyna się od 99zl :hahaha: bez przesady, wiem że gra jest ponadczasowa ale bez przesady. Będę wdzięczny za info lub linka Quote Link to post Share on other sites
adam1981 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 (edited) Witam, kupiłem dodatek desert siege w wersji angielskiej a "podstawę" mam polską. Po uruchomieniu instalatora dodatku pasek postępu mknie jak szalony i w kilka sekund kończy instalację. Niestety problem polega na tym, że się on nie instaluje. Próbowałem już reinstalować ghost recon ale bez powodzenia; dodatek też instalowałem kilka razy i nic to nie daje, nawet system nie widzi tego dodatku a przy uruchomieniu z płyty jest opcja instaluj a nie graj. Wie ktoś może co jest nie tak i jak to naprawić ? Edited March 31, 2011 by adam1981 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts