Lui Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=509 tylko dolne + kolba od CA, będzie pasować ?? proszę tylko nie pisać że było bo wyszukiwarka działa kiepsko na szukanie "ręczne" to trzeba by mieć z tydzień Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Było wieki temu i pamiętam, że ktoś narzekał na kiepskie spasowanie góry z dołem. Zakładał do R6'tki bodaj lowera CA i były szpary. Ale gdzie tej mądrości szukać, to sam już nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
qba-poland Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Było wieki temu i pamiętam, że ktoś narzekał na kiepskie spasowanie góry z dołem. Zakładał do R6'tki bodaj lowera CA i były szpary. Ale gdzie tej mądrości szukać, to sam już nie wiem. To ja może powiem jeśli chodzi o spasowanie to wiecej czasu niż to wogole warte. dziekuje(mialem juz r-6 i cale body od src, wiele kombinacji robiłem) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts