doktorre Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 W związku z listem czytelnika pt. "Olsztyński Marazm", który pojawił się w czasopiśmie "Komandos" (str. 95), oświadczam iż zbieżność nicków (moja i autora tekstu) jest zupełnie przypadkowa. Ponadto pragnę zaznaczyć iż nie zgadzam się wieloma tezami zawartymi przez autora tekstu (dotyczącymi przede wszystkim ASG), ukrywającego się pod nickiem doktor1@poczta.onet.eu. doktorre vel Pan D. P.S. Podziękowania dla Sapera z GAG za "czujność czekisty". Link to post Share on other sites
PrezesOi Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Czytałem ten list, rzeczywiście dość żałosny - kolejny "nieomylny", przekonany o swojej wspaniałości... nie rozumiem tylko czemu nie stworzy sam takiej "prawdziwie idealnej" grupy militarnej, tylko zamiast tego wypłakuje się na łamach "Komandosa", jak 14 latka w "Bravo". Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Będąc świerzo po lekturze, wydaje mi się że ów osobnik będący "doktorem" pomylił środowiska i hobby. Traktowac chciałby airsoft jak Bóg wie co a to przedewszystkim hobby i zabawa. Niby szukał osób o podobnych zainteresowaniach i pasjach ale ich nieznalazł co znaczy że ich nie szukał tak naprawde. Można było by wymieniać więcej i więcej ale owy osobnik nie jest wart czasu poświeconego na napisanie tego posta (no chyba żeby się pośmiać z super fachowej wiedzy zbieranej przez 6 lat). A sądząc z treści listu wydaje mi się ze człowiek ten poprostu ma lat naście, nie jest lubiany i/lub akceptowany itp. itd. Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Moim zdaniem, to kolejny niespełniony "komandos" teoretyk, jakich środowisko airsoftowe odrzuciło już wielu. Facet zamiast samemu zorganizować coś "profesjonalnego"- którego to słowa lubi używać, woli jednak pomstować na infantylizm miejscowych grup as. To jakaś pomyłka, że te wypociny znalazły się na łamach Komandosa :mrgreen: Link to post Share on other sites
Schmeihel Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 (edited) Jest gdzieś w internecie dostępny ten list do przeczytania ?? Edited March 21, 2007 by Schmeihel Link to post Share on other sites
leander Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Jak podejżewam w takim mieście jak Olsztyn będzie co najmniej jeden empik. Wchodzisz, szukasz działu "militaria", i voila ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts