snajper66 Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Witam... na ostatniej strzelance podczas wyciągania magazynka stwierdziłem że zwalniacz utknoł w rekojeści (całkiem sie wcisnoł aż zaczoł wypadać) po chwili stwierdziłem że musiałem zgubić spręzynke... niestety nie znalazłem jej... :???: W opisie części taka spręzynka nie istnieje... :???: a zwalniacz jest podpisany cyfrą "58"... i tutaj pytanie i prośba do was... byłby ktoś w stanie mi jakoś pomóc?? Quote Link to post Share on other sites
sebatheking Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 serwis - niech ci zamówią lub podadzą wymiary - zresztą w Poznaniu macie sklep ASG więc tam powinni ci pomoc - ja miałem podobny problem i dopasowałem część z innego modelu - chodziło mi o czas a okazało się że do mojego nie mieli a do innego modelu tak oczywiście w brew pozorom pasowały idealnie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts