Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Silnik MAGNUM [SYSTEMA]

Recommended Posts

Na stockowym GP i sprężynie M150 (MechaBox Systemy) silnik działa. Mam batkę 9,6 i RoF jest wolny. Nie wiem jak z żywotnością, na razie wystrzeliłem z niego w granicach 5k kulek. Na batce 12 powinien działać lepiej.

System potrzebuje dużo mniej prądu do naciągnięcia tłoka, jeżeli zależy Ci na RoFie to kup sobie High Speeda...

Generalnie chodzi mi o to ,żeby zostać przy silniku GP i tej batce...kupic mecha 150, włożyć tam 140 i działać.

No i czy przy silniku Magnum zmieni sie ROF na lepsze czy gorsze przy tej batce Intellecta ,jakbym wybrał GB Systemy M170.

Generalnie chodzi mi o to ,żeby zostać przy silniku GP i tej batce...kupic mecha 150, włożyć tam 140 i działać.

No i czy przy silniku Magnum zmieni sie ROF na lepsze czy gorsze przy tej batce Intellecta ,jakbym wybrał GB Systemy M170.

To ci mówię, RoF na bateri 9.6V, jaką posiadasz przy MechaBoxie Systemy M150 na silniku GP nie jest imponujący. Da się strzelać ogniem pojedyńczym, seria jest strasznie powolna, więc musiałbyś albo wymianić silnik na Magnuma albo Systeme High Speed jak zależy Ci na szybkości. No ew. możesz wymienić pożyczyć baterię 12 V i sprawdzić jak to w takiej konfiguracji chodzi. Silnik zawsze można dokupić... Swoją drogą to jak chcesz strzelać serią na tym GB, nawet przy M140 to myślę, że długo to Ci on nie podziała :). No chyba, że to będą serie z głową, np. 3-5 strzałów.

Tak więc reasumując: ja na Twoim miejscu bym kupił GB, włożył tą m140 i zobaczył czy taki stan rzeczy mi odpowiada. Jeżeli nie, sprawdził bym większą baterię(nie kupował na razie, tylko pożyczył na chwilkę), to zawsze taniej wyjdzie niż silnik za 300 zł. No i na samym końcu bym ew. wymienił silnik.

Pozdrawiam

Edited by spiritum

Taa...w sumie chyba kupie Mecha z silnikiem...a nie bede tu Was nękał ;) Magnum to Magnum.

Jak dojdzie do transakcji a później do testów, to opisze jak to działa na Intellectcie...i co zmieniac lub nie zmieniać.

Dzięki i pozdrawiam ;)