Wshark Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Kto zna sposób na wzmocnienie zaczepu komory zamkowej do szkieletu repliki.Chodzi mi o dwa tylne zaczepy wykonane w formie cieniutkich uszek z otworami. jedno z nich urwało mi się i teraz podczas strzelanek muszę owijać zapobiegawczo to miejsce taśmą klejącą. Na pewno da się to wzmocnić specjalnie wykonanymi nakładkami z cieniutkiej blaszki, ale czym to przykleić do ABS-u ? Próbowałem już żywicy epoksydowej, cyjanopanu i innych pochodnych i za każdym razem nie uzyskałem odpowiedniego połączenia. Kto wie czym to skleić? Quote Link to post Share on other sites
Dudi Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Odwiedź temat o tej broni w dziale AEG itd. i "przeskanuj" szybko strony od tyłu w poszukiwaniu zdjęcia takiego wzmocnienia. Nie pamiętam kto, ale zrobił sobie takie blaszki z "obudowy" baterii. Btw, mówią na to "uszka pinów". Quote Link to post Share on other sites
Wshark Posted April 11, 2007 Author Report Share Posted April 11, 2007 Wielkie dzięki :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts