Ukesu Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Na przedostatniej walce, moja .45 KSC miała awarie czego skutkiem było wyplucie przednich części zamka prosto w runo leśne, po ponad godzinnych poszukiwaniach udało mi sie znaleźć tylko osłonę lufy, osłonę sprężyny sobie dotoczyłem na wzór oryginału i teraz pojawia sie problem, nie ma gdzie dostać sprężyny. Żaden sklep nie sprowadzi brakujących części a jedyne podobne to zestaw sprężyn 70% i 130% do 1911 TM i tutaj nasuwa sie pytanie czy będą pasować do mojej .45 od KSC ? Zadałem już pytanie do specshopu ale na razie milczą. Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted April 8, 2007 Author Report Share Posted April 8, 2007 Widzę, że jeszcze nikt nie bawił sie w mieszanie sprężyn :/, no cóż zostaje tylko czekać aż specshop odpowie. Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted April 21, 2007 Author Report Share Posted April 21, 2007 Widzę, że jeszcze nikt nie bawił sie w mieszanie sprężyn :/, no cóż zostaje tylko czekać aż specshop odpowie. Update: Zaryzykowałem, kupiłem i............ nie pasuje :/ Sprężyna do TM jest nieco szersza niż ta do KSC, po lekkim rozwierceniu osłony sprężyny powinno być dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts