Allshooter Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Witam. Niedługo jadę do Australii i chciał bym wiedzieć czy jest legalne przewiezienie tam broni airsoftowej i czy strzelanie z niej też jest legalne.Był bym też wdzięczny jeżeli ktoś by mi podał jakieś sklepy z replikami w Sydney... . Pozdro All. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Allshoot, jak ja ci na strzelance mówiłem, że airsoft jest tam nielegalny, to nie żartowałem... Co prawda próbują jakichś petycji o zalegalizowanie, ale jest duże ryzyko, że i tak skończy się albo ignorowaniem tematu przez rząd, albo casusem nowozelandzkim (całkowity zakaz ognia ciągłego). Quote Link to post Share on other sites
halasfil Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 caly czas jest zabroniony? minely 2 lata od postu ale czy ktos wie moze aktualnie co i jak tam? bo tez wyjezdzam i nie wiem jak to ma wygladac... Quote Link to post Share on other sites
koshevnikov Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Wszystko mialo sie wyjasnic w grudniu 2008, ale.... sie nie wyjasnilo. Wg prawa airsoft jest caly czas nielegalny. I nie wiadomo kiedy/czy w ogole to sie zmieni. Niedawno AirsoftAustralia wznowilo dzialalnosc, wiecej pod nowym adresem: link Forum jest tez dostepne klikajac na "Discussion". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts