kydrys Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Mam pytanie dotyczące konwertowania G3 SAS do G3 SG-1. Otóż jestem posiadaczem SASa ale jest to broń raczej do CQB, a ja strzelam się głównie w terenie typu łąki i lasy. Mam w tym G3 SAS trochę lepszych części i na razie nie chciałbym kupować nowej repliki, więc zastanawiałem się, czy nie ma jakichś konwersji, które zmienią moją giwerę w jej dłuższy opowiednik. Niestety patrzyłem w kilku sklepach i nic takiego nie znalazłem. Czy wie toś co mógłbym zrobić? Czy da się kupić gdzieś chwyt przdni albo coś takiego? Proszę o pomoc! Quote Link to post Share on other sites
BlazakoV Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Heh, masz problem - może być ciężko, a na pewno drogo. Od biedy możesz dołożyć stałą kolbę i długi tłumik, przez co replika stanie się dłuższa - ale mam wrażenie że chyba nie o to ci chodzi. Rada? Sprzedaj to co masz na komisie i przymierzaj się do jakiegoś SARa albo np FS51 Fixed Stock z G&G jeżeli nie chcesz zahaczać o drzewa i mieć na "dzieńdobry" wzmocnione części. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts