ŁukaszP Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 hej! temat prozaiczny ale tak naprawde nagooglowałem sie po necie i na forum tez nic nie znalazłem..... jak zamontowa głowice tłoka ale z łozyskowaniem...... w moim wypadku jest to głowica hurricane na tłoku ca tym żółtym. mam dziwne wrazenie ze łozyska mają byc w tłoku a sama głowica przed nim ale to by było bez sensu.... Wtedy to nie głowica była by łozyskowana tylko spręzyna. pozdrawiam W razie czego prosze o odpoiwedź na priv jesli mod uzna ze temat jest zbedny. A na privie przynajmniej wskazówki nie znikna. Quote Link to post Share on other sites
lukasz Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 mam dziwne wrazenie ze łozyska mają byc w tłoku a sama głowica przed nim ale to by było bez sensu.... Wtedy to nie głowica była by łozyskowana tylko spręzyna. Tak właśnie ma to być zmontowane :wink: i nie jest to bez sensu bo sprężyna sie nie "skręca" dzieki temu Quote Link to post Share on other sites
ŁukaszP Posted April 25, 2007 Author Report Share Posted April 25, 2007 HEJ1 DZIEKI WIELKIE! tak czułem (tzn wiedziałem ze trzeba zminimalizowac skrecanie- to samo mam w wiatrówkach sprezynowych) tylko ze jakos mi sie ubzdurało że sama głowica tez powinna sie obraca..... hehehe jeszcz raz dzieki. temat do kasacji chyba że sie komus przyd (w sumie na forum nic nie znalazłem) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts