siułek Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Witam Panowie, posiadam vsr10 gspec, i jak wiadomo replika posiada tłumik który faktycznie tłumi :P Wiec teraz czas na dźwięk uderzenia tłoka. Czy są jakieś domowe sposoby na wyciszenie tłoka? Wiem że np. wymiana tłoka na wyciszony :P ale teraz większość hajsu chce zainwestować w układ spustu :) Więc są jakieś metody dzięki którym mój i wasz boltaction będzie strzelał jeszcze ciszej? Pozdrawiam Link to post Share on other sites
thor_ Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 A w dziale "sprężynowe" i "upgrade i tuning" za mało jest tematów o tej replice żeby jeszcze tu je mnożyć ?? Link to post Share on other sites
siułek Posted April 27, 2007 Author Report Share Posted April 27, 2007 wiesz przeczytałem wszystkie, są chyba 3 :P Ale nikt nie wspominał nic o tym. Po prostu jeśli ktoś posiada vsr to zapewne odwiedza częściej ten dział niż te przez Ciebie wymienione. Pozdrawiam Thor Link to post Share on other sites
Bocian Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 (edited) sprobuj dac inna gume na glowice tloka, nie wiem jaka by musiala byc ale to powinno wyciszyc odglos jego uderzenia w glowice cylindra. inna metoda jaka przychodzi mi do glowy to oblozyc karabin mata bitumiczna ( czy jakos tak ) do wyciszania glosnikow sie jej chyba stosuje. co prawda karabin bedzie dziwnie wygladal, ale pod np. ghillie nie robilo by mi to roznicy a taka mata naprawde moze duzo dac. Edited April 27, 2007 by Bocian Link to post Share on other sites
thor_ Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Siułek sory ale skoro nikt tam nie napisał to może wypadałoby tam zadać pytanie... Właśnie dzięki tkaiemu podejściu na całym forum są porozpieprzane informacje o wszystkim i wszędzie i każdy nastepny zaklada nowy temat bo nie może znaleźć... :wink: Swoją droga czy w tytule tego działu jest coś o przeróbkach, tuningu, upgrade'ach ?? Po to ktoś wymyślił podział forum na działy min. TECHNICZNE żeby było łatwiej i czytelniej.... :wink: Też pozdrawiam. Link to post Share on other sites
siułek Posted April 27, 2007 Author Report Share Posted April 27, 2007 no dobra PRZEPRASZAM :) Niech mod przeniesie do odpowiedniego działu pzodrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts