Czlowiek Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Witam Mam pytanie czy ktoś już może bawił się w montowanie do MP5 SD6 latarki lub lasera ? jeśli tak to czy osiągnął zamierzone skutki. Czy jest jakieś inne wyjście niż tylko taśma izolacyjna ? Śląsk Pozdrawia :D Quote Link to post Share on other sites
BENNY777 Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Witam Mam pytanie czy ktoś już może bawił się w montowanie do MP5 SD6 latarki lub lasera ? jeśli tak to czy osiągnoł zamierzone skutki. Czy jest jakieś inne wyjście niż tylko taśma izolacyjna ? Śląsk Pozdrawia :D tak montowałem i ciekawei to wyglada odezwij sie na priv to podesle ci foty i opis Quote Link to post Share on other sites
MOLOCH Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 jak masz dużo kasy http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...RIS%20and%20RAS Quote Link to post Share on other sites
maciek92 Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Jest jeszcze to Quote Link to post Share on other sites
Promant Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Jest jeszcze to 1. Nie zamówi z mg, bo już całkiem dali ciała i nie realizują zamówień; w każdym razie poniżej 400pln. 2. To samo możesz mieć kupując za grosze 2 opaski do rur [identyczne jak te na mg] w sklepie metalowym plus szyny ris. Ostatnio za 25zeta widziałem komplet dwóch szyn na allegro; poza tym airshitgunsy sprzedają tanie szyny ze stopu. Szyna wcale nie musi mieć wcięcia na opaskę; choć można je wyszlifować lub podkleić szyny do tłumika, jesli to ma być na stałe i wtedy ścisnąć obejmami. Maznąć czarnym matem i gotowe. Tanio, a się sprawdza; jak tu: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts