Cover Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Witajcie. Chciałem się dowiedzieć czy warto kupić tą oto rzecz http://www.sklep.vest.pl/product_info.php?...products_id=306 . Chodzi mi o to czy ten ghillie dobrze maskuje w lesie. Mam chęć go sobie kupić ale nie chce wywalić tyle kasy na marne. Czy da sie pod niego założyć kamizelke taktyczna czy może lepiej dokupić sobie jakąś ładownice i przypiać do pasa (potrzebuje przynajmniej 1 kieszeni na zapasowe kulki). Link to post Share on other sites
kokonesko Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Jeżeli jesteś snajperem to kup, więcej ci niepowiem. Link to post Share on other sites
Shann Steyr Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Czy da sie pod niego założyć kamizelke taktyczna czy może lepiej dokupić sobie jakąś ładownice i przypiać do pasa (potrzebuje przynajmniej 1 kieszeni na zapasowe kulki). Dać to się da, ale z dostępnością do ładownic to będzie krucho... Plookaj sobie w dziale snajperskim, tam można znalezć wiele opinii na temat oporządzenia noszonym z ghillie. Link to post Share on other sites
Rainbow Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Zrób sobie pas snajperski tzn. pas z ładownicami, nadupnikiem itd. obszyte jutą ;-) Link to post Share on other sites
kawerna Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 (edited) wg mnie nie warto tego kupować ... Obawiam się że jakość jego jak innych rzeczy w tym sklepie jest średnia a do tego cena jest jakaś absurdalna (za tyle to już lepiej na ebay czegoś fajnego poszukać) Moja rada jest taka : zrób sobie gili sam. To dużo pracy ale warto. Edited May 10, 2007 by kawerna Link to post Share on other sites
zabor Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Zgadzam sie, wykonanie wlasnego ghillie prawie nic nie kosztuje, ale trzeba byc bardzo wytrwalym. Uwazam ze kazdy snajper powinien choc raz zrobic wlasnie gillie Link to post Share on other sites
Recommended Posts