SaNcEz Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Witam wszystkich! Mam pytanko, bo czytałem wszystkie tematy zw. z tą repliką, niestety nigdzie nie doczytałem się jak dostać się do lufy tak, aby ją wyjąć i uszczelnić hop up (chodzi mi o samo wyjęcie lufy, o doszczelnianiu już czytałem) Wychodząc z założenia, że zawsze lepiej spytać niż samemu mieszać, kieruję to pytanie do Was. Będę bardzo wdzięczny za pomoc! Quote Link to post Share on other sites
militarius5 Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Odkręcasz obudowę komory hopup (takie coś metalowe, wystaje z lufy zewnętrznej). Odkręcasz śrubke trzymającą lufę wewnętrzną (od doły przy początku lufy zewnętrznej) i ściągasz lufe wewnętrzną. W ten sposób dostajesz się do komory hopup, reszte chyba wiesz... Quote Link to post Share on other sites
SaNcEz Posted May 13, 2007 Author Report Share Posted May 13, 2007 (edited) Dzięki wielkie, Twoja pomoc na pewno się przyda, jutro jadę po taśme teflonową i zabieram się do roboty. Edited May 13, 2007 by SaNcEz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts