Ja-Bo Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Witam! Chcialem sie dowiedziec, czy jest mozliwosc zalozenia do tego karabinu kolby stalej? Jak tak to jakiej i ile kosztuje (moze byc plastik) ...? Quote Link to post Share on other sites
Ja-Bo Posted May 13, 2007 Author Report Share Posted May 13, 2007 Nie moge znalesc opcji zmien, wiec pisze odp. Dokladnie chodzi mi o CM.028 s (?) ten ze skladana kolba .. STOSUJ POLSKIE ZNAKI! Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Nie da się.AK i AKS mają inne body.Więc i mocowanie kolby jest inne.Oczywiście można zamontować do do AKS kolbę stałą jednak nie będzie to profesjonalne mocowanie. Quote Link to post Share on other sites
Rudy102 Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Wymienisz body (dolna część) na te z AK(może ktoś będzie chciał sprzedać plastikowe używane po śmiesznej cenie) i przyczepisz stałą kolbę bez problemu::) To jedyne sensowne rozwiązanie. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Zapytaj kolegę akm on ma chyba na sprzedaż body od AK ale Marui. Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Jedno body po 25zł stało na allegro ostatnio - moze jeszcze?:> Quote Link to post Share on other sites
Mohawk_PL Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 A czy do Cymy będzie pasować te body w celu założenia kolby stałej ? http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=258 Tam co prawda piszą że : "Przy instalacji metalowego korpusu(części przedniej) jak i metalowego body SRC - zalecane jest skorzystanie z usług branżowego serwisu.(potrzebna jest ingerencja, dremla i pilników)" ale nie za bardzo rozumiem o co chodzi z "przednim body"-im chodzi o całą komorę HU wraz z zespołem lufy czy po prostu o pokrywę zamka ? Quote Link to post Share on other sites
Kotylion Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Body src jak najbardziej pasuje do cymy chociaż wytrzymałość zaczepów na kolbe jest tragiczna, o czym sam sie przekonałem jak wywinąłem orła na błocie i zostałem z karabinem w jednej a kolbą w drugiej ręce. A przednie body to to: http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=256 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts