Strober Posted May 29, 2007 Author Report Share Posted May 29, 2007 Pomóżcie Panowie bo Machingun.pl nie kwapi się z odpowiedzią na pytanie czy to będzie ze sobą grało. Koleś mi napisał zę nie ma czasu mi odpowiedzieć :evil: Nie rozumiem, przecież są sklepem i chcę u nich dokonać zakupu. Telefon wyłączony, maila nie wyślą,Skype ich nie czynny,dramat i pierwszy raz się z czymś takim spotykam! :strach: Pomocy!!! p.s.Sorry że jedno pod drugim ale nie mam możliwości edycji! Quote Link to post Share on other sites
Strober Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Panie i Panowie please o pomoc bo mam zamiar wreszcie te części zamówić, poradźcie: TU LINK Z TĄ LISTĄ CZĘŚCI Ostatni raz odświeżam ten temat, może 4 raz przyniesie skutek.Jak nie to kupuje w ciemno i będę się martwił później,choć nie ukrywam że wolałbym tego uniknąć! :???: Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts