qba-poland Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 ;-) Siemanko mam pytanie, jak wypada szkielet gearboxa Guardera wzmocniony (ten czarny) na tle np stocowego CA, który też jest niby wzmocniony?? Czy ktoś miał już doczynienia z Guarderowskim i może mi/nam opisać jak jest z jego trwałością i ogólnym zurzuciem?? no i jak długo może wytrzymać na spręzynie powiedzmy m120 Quote Link to post Share on other sites
Blade04 Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Chodzi CI o V3 czy V2? Ja uzywalem przez prawie dwa lata GB V3 firmy Tokyo Marui. Rok z tuningiem PDI150 ~M110/120 Rok z tuningiem M130 Grałem w lecie, gralem w zimie przy temp nawet -10oC... GB nadal żyje - nic w nim nie popekalo etc. Lecz ze zgledu na fatk iz zmienilem sprezyne na mocniejsza (m140) postanowilem zmienic GB, bo jesli cos takiego peknie to moze sie cos w plastikowym AUG'u posypac. Wiec zmienilem go na GB Guarder'a :) Dobrze zrobiony, z drobnymi zmianami (raczej na plus). Oczywiscie na poczatku trzeba bylo go troszkę 'dopasować' zeby moc przelozyc części z GB TM. Moj brat ma karabin z GB V3 Classic Army - mysle ze sa podobnej jakości. Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 W moim przypadku wzmacniany szkielet Guardera żył aż 4 dni. Nie wystrzeliłem z AK ani jednej kulki.. GB padł na testach na sprężynie M130 Quote Link to post Share on other sites
qba-poland Posted May 17, 2007 Author Report Share Posted May 17, 2007 W moim przypadku wzmacniany szkielet Guardera żył aż 4 dni. Nie wystrzeliłem z AK ani jednej kulki.. GB padł na testach na sprężynie M130 [/quote Prosiłem dziś kumpla zeby poszeł do caoriego podobno lepszy jest CA 6mm ten stockowy niż ten guarderowski... podobno ten guarder to loteria raz trafisz ze ci wytrzyma m140 raz m110... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts