xndr Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Mam tą broń od już chyba 3 lat 8) I jestem z niej zadowolony, ale już nie strzela tak rewelacyjnie jak na początku. Pytąłem się kolegów z i mówią żeby HU wymienił. Szykałem wszędzie po sklepach i nie mogę znaleźć. Może nie umiem szukać za dobrze ale poproszę o link do gumki hu do tej broni lub do takiej co pasowała by do tego. Proszę o pomoc :???: Quote Link to post Share on other sites
dremor Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Mam ten sam problem. kto pomoże ? Quote Link to post Share on other sites
Tanaj Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Raczej nie sprzedaje się części do sprężyn. Jeśli macie szczęście, to możecie znaleźć coś na Allegro, ale poza tym, to nie wiem... :? Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 W normalnej sprzedaży takiej gumki nie dostaniesz- pytaj bezpośrednio sprzedawców, Specshop chociażby (mają MP5 Marui w ofercie). Quote Link to post Share on other sites
dremor Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Ja swój problem rozwiązałem. Przy czyszczeniu repliki zdemontowałem (po raz pierwszy, bo zwykle czyściłem tylko lufę) komorę HOP-UP i dokładnie przeczyściłem, na samej gumce było chyba z 2 mm syfu :/ ale dobra, dokończyłem czyszczenie, poskładałem, idę na balkon, ładuje, strzelam. I robie TAAAAKKKKKIIIEEEE oczy. Kulki nie lecą lobem a na dodatek pod koniec lotu zaje....fajnie je podkręca. Zasięg: 40 metrów (czytaj: jak od nowości) Quote Link to post Share on other sites
xndr Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 Ja jeszcze nigdy nie rozbierałem tej broni... i kiedyś widziałem jakiś poradnik w necie jak to rozbierać i co jest co... bo wiem, że nie muszę wymieniać gumki na lepszą bo czy tak jest ona już dobra tylko trzeba ją oczyścić. A jak wogóle ta gumka wygląda?? Nie znam się i proszę się nie śmiac :poddanie: :???: Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Owszem, ludzie z 1 Bdsz wykonali kiedyś bardzo fajny poradnik, z którego sam dawno temu korzystałem przy składaniu maga. Można go pobrać ze strony teamu: http://www.1bdsz.glt.pl/ Quote Link to post Share on other sites
jaozyrys Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 komora i gumka: http://ftp.jaozyrys.webd.pl/biolchem/100_3866.JPG Quote Link to post Share on other sites
xndr Posted May 23, 2007 Author Report Share Posted May 23, 2007 Dziękuję za pomoc 8-) Temat do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts