Browarson2105 Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Witam. Mam zamiar kupić sobię snajperkę MP001. Prosiłbym Was o opinie na temat tej broni. Z góry dziękuję... Link to post Share on other sites
Matteusz Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Było tysiące, jak nie miliony razy na temat tej pseudo snajperki. Nie ma snajperek za 300-400 złotych. Snajperka to koszt od 1500 zł Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Po pierwsze: czy tak k*#!*@ ciężko poszukać samemu? :roll: Po drugie: od takich pytań masz dział "dla zielonych" :evil: Już się poświęcę ale następnym razem sam rusz dupom: MP001 Myślę że temat do zamknięcia szanowni moderatorzy :mrgreen: Racja? :mrgreen: Link to post Share on other sites
thor_ Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Trunk też nie rozumiesz pewnych zasad ?? TO NIE JEST MIEJSCE DO ZADAWANIA TAKICH PYTAŃ WIĘC NIE UDZIELAJ NA NIE TU ODPOWIEDZI !!!!!!!!!!!! CHCESZ BYĆ DOBRY WUJEK NAPISZ DO GOŚCIA PW !!!! Link to post Share on other sites
royal Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Ale wiesz thor_ ma racje jeśli cały czas wszyscy bedą pisać z tym samym pytaniem w osobnych tematach i to jeszcze z zapytaniem które ma się znaleźć w dziale dla zielonych to niedługo to forum bedzie jak jeden wielki śmietnik . Taka mała rzecz a cieszy ( opcja szukaj i troch oleju w głowie ) Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Wyczyściłem wątek. Wątek o "tanim snajperze" http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=36615 wyjaśnie wszystko. Zatem ten wątek zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts