ludwik Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Jestem początkującym graczem w asg i kipiłem sobie APS 2. Mam do was pytanie jak można polepszyć osiągi tej repliki i gdzie kupić części do tego potrzebne? Link to post Share on other sites
kelo Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 www.specshop.pl kup spust i nowy cylinder wzraz ze sprężyną np taki 300% na początek jesli oczywiście kupiłeś APS2 maruzena Link to post Share on other sites
ludwik Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 a jak nie kupiłem maruzena?? Link to post Share on other sites
thor_ Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 To znaczy że kupiłeś DE więc albo go wyrzuć albo sprzedaj. A swoją drogą to nie jest dział do takich pytań... Jak tak dalej pójdzie to będziemy tu mieli zlepek działu "dla zielonych" i "sprężynowe" a na dodatek "upgrade i tuning"...... :wink: Link to post Share on other sites
Assarin Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 ... no, definicje snajpera już mamy. :-F Link to post Share on other sites
Recommended Posts