luk4as Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 prosze o kontakt ludzi z posiadających mp5 wella rozebrałem bron w celu wymiany głowicy tłoka na uszczelniną zółta z ca prowadnica-20zł (43zł nowa) zca sprężyna(stockCA)-10zł cylinder z głowicą-10zł głowice ta zolta kierunkowa z CA 10 zł po wymiananie tych czesci strałem sie złozycz to i mam kilka pytan odnosicnie selektora ogania jak go złozyc silnika bo cos mi sie z nim dzieje ludzi chetnych do pomocy prosze o kontakt pm albo na gg 9058846 wiem wiem moja wina jak sie nie zanm powinienem nie rozbieraz albo dac komus kto potrafi ;/ Quote Link to post Share on other sites
Cyku Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 (edited) Hmm, no to masz problem bracie...Nikt w Polsce tego nie ma...Bardzo trudno spotkać właściciela, a już na forum to normalnie masakra, rok byś szukał i nic nie znajdziesz... ale naszczęscie istnieją magicy, którzy to potrafią ;) Oczywiście zakładając, że chodzi Ci o mp5a5 z metalowym GB Edited May 26, 2007 by cyku Quote Link to post Share on other sites
luk4as Posted May 27, 2007 Author Report Share Posted May 27, 2007 czy silnik w mp5 wella mozna otworzyc? i złozyć bez wiekszych problemów? bo cos mi sie w nim przycieło Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts