rezz Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 (edited) Witam. Właśnie nabyłem drogą kupna, replikę wspomnianą w temacie. Wszystko prawie fajnie. Problem a właściwie moja wątpliwość pojawia się w momencie naciągania. Otóż lufa jest strasznie luźna i najzwyczajniej w świecie "lata", góra-dół , na boki do przodu i do tyłu. Czy to normalne? Naciągając broń mam wrażenie jakby zaraz miała się rozpaść (przez to grzechotanie). Nie chce jeszcze rozkładać repliki, bo pewnie udam sie z nią do sklepu (Capri ASG). Czy ktoś wie coś o tym problemie? Edited June 1, 2007 by rezz Quote Link to post Share on other sites
maciek92 Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 W moim też tak mam więc to najwidoczniej jakaś wada fabryczna. :-P Quote Link to post Share on other sites
rezz Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 Eh już wiem, że go oddam do sklepu i nie kupię więcej. Mam Walthera P990 (CG/KWC) i jest o niebo lepszy i na bank solidniejszy. Strzela nieziemsko. Poprzestanę na tańszych replikach póki co... przynajmniej nie będę żałował tak kasy ;). Bo aż tak zaawansowanym strzelcem nie jestem. Następny mój zakup to... Shotgun za 55zl, ten niby mega mocny (1.2J). Strzelałem z niego i jestem pod wrażeniem co taka zabaweczka może zrobić. No chyba, że mnie coś podkusi i zdecyduję się na Famasa z military.pl . Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
wrona9 Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Shotgun za 55 zł ? hmm... tak to prawda że na początku jest dobry ale szybko mu osiągi spadają, niestety. A wracając do USP [TM], to musze przyznać że ja osobiście jestem zadowolony z tej repliki. Lecz bardzo mi się w niej niepodoba pewna rzecz. Mianowicie magazynek jest za lekki, i można go bardzo łatwo zgubić. Oczywiście można temu zapobiec. Ale fakt faktem że ta replika waży prawie tyle samo z magiem co bez. Ale głównie to USP [ TM ] jest dobrą repliką ( bynajmiej taka jest moja opinia ) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Popieram Wrone9 w 100%... Sam mam USP TM i jest super!!! Mam z nim na koncie 4 head shot' y :lol: Quote Link to post Share on other sites
Ariel_ Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Co do tematu: każdy USP TMu ma chwiejną lufę. Miałem USP, miałem SOCOMa, widziałem inne SOCOMy i wszystkie to miały więc to napewno nie jest wada fabryczna. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts