zdzisiu Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Nie mam G&P przed sobą, ale wydaje mi się, że Guarder jest od niego trochę ciemniejszy. Nie jest to czarny kolor jak w CA, ale taki grafitowy. Posiadaczom G&P korpus się podobał, więc chyba zły nie jest. ;-) Jednak teraz najrozsądniej wziąć King Armsa - tańszy, z lepszą komorą HU i innymi bajerami. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 ...i oznaczeniami do bani ;-). Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 ...i oznaczeniami do bani ;-). Jeżeli chodzi o navy to tak, reszta może być. ;-) Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Odkopię trochę temat. Po ostatniej strzelance odkryłem, że body głupieje na mrozie. :-F Całość się skurczyła (był może -1 stopień), body zaczęło się gibać na łączeniu połówek, powtarzalności zero (20 - 80m, bez reguły). Dodam, że np. emki CA wogóle nie odczuły temperatury. Po powrocie do domu połówki znowu trzymają się na mur i powtarzalność jest super. Dla mnie osobiście to nie problem, bo moja emka to snajperka i zimą i tak rzadko z nią biegam, ale niektórych pewnie to zmartwi. ;-) Quote Link to post Share on other sites
starwarrior Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 Witam, też posiadam reciver Guardera i poszukuję opini jaka replika będzie pasować? Da sie to wsadzić w KWA? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts