eroues Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Tak jak w temacie. Chciałbym się dowiedziec [bo nie mam w tym doswiadczenia] jak najlepiej i najskuteczniej posmarować sprężynowy pistolet. Prosiłbym o opis posiadaczy Glocka 17 TM HG. Bo tą replike wlasnie posiadam. Quote Link to post Share on other sites
soldat Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Może to ci pomoże: http://wmasg.pl/artykuly/warsztat/3/konser...prezynowych/71/ Tak poza tym to raczej nie ten dział, ten temat powinien sie znaleść w Ogólnie techniczne. Quote Link to post Share on other sites
eroues Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 czytalem to, ale tam nie ma uwzglednione jak sie do tego dostac tak, aby nie stracic gwarancji, dlatego dalem troszke smaru do lufy, posmarowalem pare kulek i wystrzelilem. mam nadzieje, ze to nienajgorszy sposob. i przepraszam, ze umiescilem to tutaj, ale jestem nowy i jeszcze sie nie orientuje. pozdrawiam maniakow. Quote Link to post Share on other sites
DOVE Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 to jest najgorszy sposób ;-) sprawdzałeś jak teraz strzela?nie powinno się smarować lufy bo brudzisz silikonem gumke hop-up i przestaje podkręcać. Quote Link to post Share on other sites
eroues Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 doskonale widzialem tym, fakt, chyba za duzo smaru dalem [chociaz, ze staralaem sie malo] ale przelalem hop'a, musze troszke postrzelac aby sie przetarl :P Quote Link to post Share on other sites
Kamillos17 Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Rozbierz tylko zamek,na szczerbince jest 1 śrubka,odkręć ją i rozszerz 2 częśći zamka i posuń delikatnie do przodu.Wystarczy kilka psiknięć silkonem i składasz.Jeżeli posmarowaleś hop upa to wyczyść benzyną ekstrakcyjną. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts