Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

APS2 @ 380% - jakie części wybrać..

Recommended Posts

Zamierzam więc kupić replikę APS-2 ... ale do zakupu trzeba się troszkę przygotować ;-)

1. Czym różni się wersja SV [sniper Version] od wersji EX ? [z tego co ja zauważyłem to tłumikiem , szyną i rączką przeładowania.. coś jeszcze?]

2. W jaki sposób montujemy dwójnóg? Czy jest to tak jak w przypadku 96, czy jest jakiś specjalny montaż pod łoże, czy możemy kupić "bączek" [jak w m24, m700..] i na nim to zamontować? Choć jak patrzę na TO zdjęcie, to chyba jednak możemy zamontować nasz bipod pod łożem.

3. Nick mnie zobowiązuje - zamierzam wsadzić tam sprężynę 380% Oszczędzania w częściach więc nie będzie.

Części jest mnóstwo [nie będę kupował w Polsce], które więc wybrać? Czy brać po prostu hu, zestaw cylindra i spustu, czy kupować oddzielnie? Mamy PDI. OK , First Facrory, CA, King Arms, KM, Guarder, Laylax, KIC, K2, Sheriff...

Są różne rodzaje tłoków itp.. który będzie najlepszy, przy sprężynie 380% ?

4. Jeszcze pytanie do użytkowników 96 : czy próbowaliście zrobić atrapę magazynka i zamontować go na miejscu tego oryginalnego?

5. Czy to : Klik! zamontuje razem z tym : Klik! ??

6. Ktoś eksperymentował z tym : Klik!

7. Czy po wymianie hu, będę skazany na gumkę hu do AEGów? [bo wolałbym te od VSR, z którymi miałem już styczność i wg mnie są o wiele lepsze]. Jeżeli tak, to która gumka hu będzie najlepsza do takiego tuningu?

8. Kulki! Jakie kulki będą najlepsze? 0.43? 0.36? 0.3? Wiem, że najlepsze będą 0.43 ale jakiej firmy? Czy te Straight nie dziurawią ludzi? Słyszałem że kule [KSC , KWC, KWA ??] są najlepsze, ponieważ nie mają w sobie żadnego pęcherza powietrza, czy to prawda? [z tego co wiem dostępne są tylko 0.3 :( ] @ehh mój polki miażdży.. prof.Miodek by mnie zjadł :F

9. emmm ... zapomniałem :-F [edit - przypomniało mi się :-P która rączka przeładowania jest najlepsza? tak z EX czy SV - prosta, czy odgięta do tyłu]

Już możecie krzyczeć ;)

[wstawki o takim upg, zasiegu, asg, snajperach i strzelcach wyborowych zostawcie dla siebie ;)]

pozdrawiam Świr

Edited by Świr

Jest... ale ja nie rozumiem tych ludzi więc od momentu wprowadzenia limitu nie strzelam się tam ;-) moja formacja jeździ tylko na manewry, reszta to szkolenia.

@ ten i powyższy post do kasacji... [MOD DO DZIEŁA!!!!!!!!!!!!!!]

Edited by Świr
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...